Inschrijving

Het digitale programmeert uw toekomst!

Hoe inschrijven?

Allereerst hebt u de mogelijkheid om de taal die in het formulier wordt weergegeven te wijzigen met behulp van het bijbehorende uitklapmenu. De beschikbare talen zijn onder meer Frans, Nederlands en Engels.

 

  1. Kies via bovenstaand formulier het aantal gewenste tickets en klik op de knop “Registreren”. Maak je geen zorgen, de show is GRATIS en het totaal zal altijd 0€ zijn.
  2. Vul de in het formulier gevraagde velden in en accepteer de algemene voorwaarden van het eventbrite platform.
  3. Rond uw inschrijving af door het formulier te valideren met de knop “Inschrijven”.
  4. Zodra dit is gebeurd, ontvangt u een e-mail ter bevestiging van uw inschrijving met een PDF-bestand als bijlage.

 

ATTENTIE: bewaar de bijlage want het is uw ticket. U heeft het nodig bij de ingang van de tentoonstelling. Wij raden u aan het bestand op uw smartphone op te slaan of af te drukken.

In dezelfde e-mail staat een grote rode knop “ga naar mijn tickets”. Als u op deze link klikt, wordt u doorgestuurd naar de website van Eventbrite om uw account aan te maken. U hoeft geen account aan te maken op het eventbrite platform om de show bij te wonen, maar niets houdt u tegen om dat wel te doen als u dat wilt. 

OP DE DAG VAN DE BEURS: Bereid het ticket voor op uw smartphone of de geprinte versie. De receptionisten scannen de QR-code op uw ticket om u binnen te laten.

Problemen? Aarzel niet om ons te contacteren op 02/212.19.65.

Waar en wanneer?

📍 BeCentral : Kantersteen 12 – 1000 Brussel
📅 7 maart 2023, van 10.00 tot 18.00 uur